Werken bij Family Uithoorn

Join the Family

KOM JIJ ONS FAMILY TEAM VERSTERKEN?

Bij Family kunnen gasten genieten van frites(specials) tot belegde broodjes, burgers, maar ook maaltijdsalades en het lekkerste softijs. Geen dag is bij ons hetzelfde. Door het eethuis, catering, afhalen en bezorgen is er veel afwisseling en elke dag gezellig druk. We kunnen jouw hulp dus goed gebruiken!

Met een Family op het busstation in Uithoorn, een Family in de dorpsstraat van Mijdrecht en een bedrijfsrestaurant in het gemeentehuis van Uithoorn hebben we regelmatig openstaande vacatures.

Werken bij Family is ideaal te combineren met sport, studie, gezinsleven of feestjes. Bij ons ben je nooit laat thuis in het weekend.

We hebben een enthousiast en hardwerkend team. Je past daar goed bij wanneer je gastvrijheid hoog in het vaandel hebt staan en handen uit de mouwen steekt wanneer dit nodig is. 

Misschien wil je graag doorgroeien, je eigen Family starten of een opleiding in de horeca halen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Reageer via deze site of mail ons en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees meer

WERKEN BIJ FAMILY

Wij zoeken Family members!

  • Veelzijdige baan 
  • Vaste of juist flexibele werktijden
  • Gezellig team met collega’s
  • Leuk salaris met Family voordelen
  • Goede werkervaring voor de rest van je loopbaan
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

ONZE VACATURES

Join the Family

Allround medewerk(st)er

Ben jij een echte sfeermaker zowel in de keuken als aan tafel bij onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou reageer snel en kom ons Family team in Uithoorn versterken.

Lunch medewerk(st)er

Heb je alleen de mogelijkheid om tijdens schooluren te werken? Ook voor de lunch/catering zoeken we een collega. Minimaal 12 uur per week. Autorijbewijs is een pré.

Bijbaan

Ben je 16 jaar of ouder en zoek je een bijbaan? Wordt onze nieuwe bezorgkoning(in) of kom werken in de bediening, bij de bakplaat, frituur en/of de kassa.

Opleiding Foodservice

Combineer werk en leren bij Family. Wij zijn een erkend leerbedrijf en begeleiden je graag naar een goede start op de arbeidsmarkt.