OVER FAMILY Uithoorn

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Uithoorn

Blijf gezellig eten bij Family Uithoorn of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Uithoorn staan Marvin, Mitchell en zijn Family team de hele week voor je klaar met de lekkerste friet, burgers, snacks, broodjes, salades en andere favoriete Family maaltijden. “Kom je alleen langs voor een lekker ijsje of een milkshake? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verdraaid lekkere sundae's voor jou. Je vindt ons gemakkelijk en centraal bij het busstation in Uithoorn. 

Met een ervaren team van betrokken medewerkers streven wij ernaar om iedere maaltijd weer perfect te bereiden en bij jou af te leveren: of je nu komt afhalen, gezellig in ons eethuis blijft eten voor lunch of diner of jouw Family gerecht laat bezorgen, je krijgt van ons alleen de lekkerste Family maaltijden die wij met liefde hebben bereid. Proef bijvoorbeeld eens de Frites Kapsalon Family Special, deze is erg populair in Uithoorn en omstreken. 

Ook catering of bezorgen van een bittergarnituur ofwel minisnacks op je feestje of bedrijfsborrel is natuurlijk mogelijk.” 

Tip en Tops, deel ze met ons! 

“Natuurlijk willen we dat jullie optimaal kunnen genieten van onze heerlijke Family gerechten, heb je een tip of een top, die graag met ons wilt delen? Scan dan deze QR code en breng ons op de hoogte.” 

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste Family specials en deals? Volg ons dan via social media.  

Kom je snel een keertje genieten van onze Family specialiteiten?  

“De absolute favoriet, welke je echt eens geproefd moet hebben, is de Family Kapsalon. Heerlijke krokante friet met shoarma, groenten, kaas en pittige saus. Kom snel eens bij ons proeven!” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Uithoorn staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion