Herfstige seizoensspecials

Bij Family Uithoorn

Family is helemaal klaar voor de koude dagen met heerlijke herfstige seizoendspecials. Neem plaats in het sfeervolle Family eethuis en proef de nieuwste specials. Of bestel Family voor thuis en geniet thuis van een welverdiende maaltijd. Proef de heerlijke nieuwe specials, bestel bijvoorbeeld de Brioche pulled chicken of de echte najaarsfriet de Frites stoofvlees. Wat is jouw seizoensfavoriet? 

De most wonderfull time of the year vier je met deze herfstige frites special; Frites stoofvlees. Heerlijk mals stoofvlees met gebakken champignons, krokante frites en black truffle mayonaise. Deze special is werkelijk om je vingers bij af te likken. Geniet van deze bijzondere friet onder het genot van je lievelingsserie met Family voor thuis of zoek een gezellig plekje uit in het sfeervolle Family eethuis. 

Een herfstige lunch bestel je bij jouw Family. Proef nu de Brioche pulled chicken. Deze lunch special wordt geserveerd op een heerlijke Family brioche bol met malse pulled chicken, sla, rode ui en coleslaw. Dat is weer eens een andere lunch. 

Deze tijd van het jaar kent veel puur Hollandse familietradities, zoals het samen pakjesavond vieren op 5 december. Hier sluit natuurlijk de Hollands Glorie shake perfect op aan. Deze echte Nederlandse klassieker mag zeker in deze tijd van het jaar niet ontbreken. Een fantastisch lekkere appeltaart milkshake met stroopwafelstukjes, kaneelsuiker en een romige toef slagroom. Kortom, een echte najaarsfavoriet!

Baby it's cold outside!

 

Met de Seizoensspecials van Family niet meer, geniet van het najaar en proef de nieuwste specials.